Diensten zijn iedere zaterdag om 18:00 uur
aan de Statensingel 14, 6217 KD Maastricht
Met daarna gemeenschap met een goede maaltijd.
Loading...
Doneren2022-11-20T17:52:21+00:00

Waarom Geven?

Als volgelingen van Christus zijn de belangrijkste principes rond het geven van geld dat we het regelmatig, opofferend en vreugdevol doen.

Je bent van harte welkom in NextGen, of je nu wel of niet financieel iets geeft; maar we zouden graag willen dat u zich bij ons aansluit terwijl we opgewekt geven zoals beschreven in 2 Korintiërs 9:7.

Ieder van jullie zou moeten geven wat je in je hart hebt besloten te geven, niet met tegenzin of dwang, want God houdt van een blijmoedige gever.

In onze reguliere dienst kunt u contant geld geven maar wij bieden ook diverse mogelijkheden om online te doneren. Op verzoek kan een donatiebewijs worden verzonden.

Overschrijving per bank

We kunnen onze donatie overmaken direct op de bankrekening van de kerk.

Bankrekening nummer:
NextGen Church
IBAN: NL62INGB 0395 867 738
BIC: INGBNL2A
ING bank

GIVT app

We zijn ook begonnen de Givt app te gebruiken als extra middel waarmee je kunt geven in onze dienst. De app is makkelijk te installeren en makkelijk te gebruiken.

Download de app uit de Appstore of Google Play en registreer.Je hoeft alleen je email adres en rekening nummer in te voeren en je bent klaar om te geven. Het gebruik van de app is gratis voor jou.

Gedurende de (online) dienst kan je geven met de app.

  1. Als de tijd voor het offer gekomen is open je de app
  2. typ het bedrag in dat je wil geven en druk op next
  3. Je kan kiezen om de QR code te gebruiken en te scannen, onze kerk uit de lijst te zoeken of nog makkelijker, te geven per locatie.
  4. druk op next om het af te maken en je bent klaar.

Meer informatie vind je op: givtapp.net

Download app from appstore here

Download app from google play here

Ga naar de bovenkant